Gratis cadeaulabels

Door  |  0 reacties

gratis cadeaulabels

De tijd van cadeautjes komt er aan. Tijd voor fraai inpakpapier en… mooie en bovenal gratis cadeaulabels!

Die laatste hoef je overigens niet te kopen, of – nog erger, vinden we persoonlijk – zelf te ontwerpen. Genoeg creatievelingen die downloads op hun blog zetten. Handige PDF-jes die je kunt printen en vervolgens kunt uitknippen. Een cadeautje op zich! Strikje erdoor, aan je cadeautje bevestigen en klaar.

Op de blog van How about Orange vonden we deze vrolijke en überschattige cadeaulabels. Printen maar! Zo ben je helemaal klaar voor Kerst & Sinterklaas.

Download de cadeaulabels op How About Orange >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *