Koken op wielen

Door  |  0 reacties

Koken op wielen

Koken op twee pitten, leven op vier wielen. Voor veel Nederlanders is het een droom. Martin Dorey en Sarah Randell bewijzen dat deze droom werkelijkheid kan worden.

In het boek Koken op wielen vind je álle informatie die je nodig hebt voor een vakantie met een camperbusje. Van recepten tot tips voor muziek, tot de geschiedenis van Volkswagen busjes tot tips voor het reizen met kinderen.

Maar behalve dat je veel informatie in het boek vindt, is het vooral erg mooi. Prachtige foto’s van recepten en families en natuurlijk camperbusjes. Hiervan krijg je gegarandeerd zin om te gaan kamperen. Op naar het voorjaar!

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *