Luchtkasteel bouwen?

Door  |  0 reacties

Luchtkasteel bouwen

 

Misschien droomde je er als kind wel eens van, of misschien zelfs wel toen je ouder werd, maar grote kans dat je het niet vaak deed. Of beter gezegd: dat je het niet zag als een ruimte waar je je kon terugtrekken. Een plek van jou alleen. Een luchtkasteel bouwen!

In het boek Handboek voor het bouwen van je eigen luchtkasteel vind je tips voor het maken van kamers die jou aanspreken, maar je kan ook kiezen uit kamers, huizen en paleizen die al voor je bedacht en ingericht zijn. Als jij je thuis voelt in een ruimte voeg je deze toe aan jouw eigen luchtkasteel.

Het resultaat is een plek voor jou alleen, een plek die alleen jij kan bereiken. Elke kamer heeft een thema en geeft een keuze om bijvoorbeeld een gedachte achter te laten of wat langer stil te staan bij kwesties die indruk maakte. Zo is er een kamer voor schaamte, een voor geluk en er is een traanzaal voor verdriet.

Ondanks dat het boek in eerste instantie misschien wat zweverig lijkt, is dat het zeker niet. De teksten zijn duidelijk en serieus geschreven waardoor je er vanzelf ook serieus over na gaat denken. Én, ook niet geheel onbelangrijk, het boek is prachtig vormgegeven!

Wil jij ook een luchtkasteel bouwen?

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *