Bookaholics opgelet!

Door  |  0 reacties

Zelf een bookaholic? Of een lootje getrokken van iemand die bookaholic is. Dit is het perfect cadeau (voor jezelf)!

Op Moshje.nl vonden wij deze unieke boekenkruk. Gemaakt van stevig karton en opvouwbaar. Stevig genoeg om op te zitten? Ja.

Maar leuker vinden wij hem nog om hem als bijzettafel te gebruiken. Voor je boeken. Of als nachtkastje. Of gewoon als eyecatcher in je woon- of werkkamer. Waar je hem ook neer wil zetten: hebben, hebben, hebben!

Ga naar Moshje.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *