Heinz receptenboek: creatief met ketchup

Door  |  0 reacties

Heinz receptenboek

Heinz heeft een eigen receptenboek. Met een minder hoog hamburgergehalte dan je zou verwachten.

We waren even sceptisch toen we hoorden dat Heinz – je weet wel, van die ketchup – een eigen receptenboek had uitgebracht. We verwachtten platte recepten, veel hamburgers en een hoog tosti-gehalte. Niets bleek minder waar. Dit receptenboek doet niet onder aan receptenboeken van bekende koks.

Wat vind je in het Heinz receptenboek?

Een kleine greep uit de gerechten die in het Heinz receptenboek beschreven staan: gebakken zalm met rood-groene topping, tomatenricottasoep, zeeduivelpakketjes met zoetzure salsa, paling uit Napoli, spruitjesburgers, scampistoofpotje met aardappelstro, middernachtsoep en gegratineerde spirelli. Bij alle gerechten speelt ketchup een rol, maar niet in overdaad.

Aantrekkelijke vormgeving

Aan het ontwerp van het boek is veel aandacht besteed: ruimte voor je eigen variaties op de recepten, ruimte voor persoonlijke nota’s én bovenal geweldig beeld. De gerechten klinken stuk voor stuk al aangenaam, de foto’s maken ze nog aantrekkelijker.

Snel bestellen dus, het boek Heinz, my secret ingredient cookbook! (dat wel gewoon Nederlands geschreven is overigens)

Bestel het Heinz receptenboek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *