Lily’s cupcakes: pure verwennerij

Door  |  0 reacties

Lily's cupcakes

Wil je ook eens van die mooie cupcakes maken, die je tegenwoordig overal ziet opduiken? Begin met het boek Lily’s Cupcakes.

Ze zien er zo mooi uit, maar lijken oh zo moeilijk om te maken. Cécile en Angelie van Lily’s Cupcakes maken het laagdrempelig voor je door hun geheimen te delen in hun boek. Ze ontdekten de cupcakes zelf tijdens een reis naar New York in het voorjaar van 2007. In die tijd waren cupcakes nog niet wereldwijd bekend en eenmaal terug wilden ze deze schattige mini-taartjes bekend krijgen in Nederland. In 2009 opende ze hun eerste verkooppunt en al snelde volgden verkooppunten door het hele land. En nu dan het ideale boek voor cupcake-beginners.

Want naast de lekkerste cupcakerrecepten voor elk moment van de dag – een ochtendversnapering op kantoor, cupcakes voor een zondagse lunch, mini-taartjes voor een high tea, cupcakes als dessert en meer – vind je hier praktische beginnersinformatie. Hoe kies je de juiste ingrediënten? Hoe spuit je cupcakes op? Welke basisbenodigdheden moet je aanschaffen? Hoe maak je versuikerde bloemblaadjes?

Maar het mooist van alles zijn nog wel de kleurrijke foto’s van die overheerlijke cupcakes. En, echt waar, die kun je zelf ook maken!

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *