Vrolijk, vrolijker, vrolijkst!

Door  |  0 reacties

Het 10-stappen plan voor op zijn minst één heel vrolijke (zondag)middag: Think Happy Thoughts.

Het ideale cadeau voor die vriendin die niet zo goed in haar vel zit. Of voor jezelf, als de donkere wolken zich boven je hoofd verzamelen. Think Happy Thoughts laat je in 10 stappen, of liever kleine cadeautjes, zien dat het leven toch wel erg leuk is.

Wat voor cadeautjes? Dat is natuurlijk een geheim, anders is het effect weg. Schaf het pakket aan voor € 19,- en je komt er vanzelf achter. Plus: je geeft jezelf, of een ander, een meer dan geslaagde middag.

Want er is een voorwaarde: diegene die het pakket cadeau krijgt moet zich een middag rustig terug trekken. Op de bank, inclusief huispak en een glaasje wijn of warme kop thee. En trek even de stekker uit je telefoon!

Ga naar Applepiepieces.com voor dit vrolijke cadeau >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *