Eitje!

Door  |  1 reactie

Een eitje koken lijkt zo makkelijk. Maar krijg hem maar eens goed naar wens. Met deze gadget wordt het een eitje!

De Egg Perfect – gespot op Gezinnig.nl – leg je tegelijk met je ei(eren) in de pan en gedurende het koken zie je altijd in welk stadium je ei verkeert. Het is nu slechts een kwestie van erbij blijven en naar de Egg Perfect staren.

Ga naar Gezinnig.nl om de Egg Perfect te bestellen >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Rianne

    27 november 2011 at 16:42

    De Egg Perfect gebruik ik al jaren en werkt echt goed!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *