Kunstenaar in dop

Door  |  0 reacties

Wil je weten of jouw kind het in zich heeft om kunstenaar te worden?

Ga naar Indedop.nl. In hun Design het zelf-shop kun je blanco items bestellen met een zwart/wit opdruk. Kinderen kunnen zich daarna met stiften uitleven. Op bijvoorbeeld dat ene shirt met enkel een tekstballon. Of een kussen met slechts het motief van een schilderlijst. Of tassen met alleen een blanco smiley. Of of of…

Oh ja, en je mag ook gerust zelf mee doen. Voor volwassenen is het stiekem namelijk ook erg leuk.

Ga naar Indedop.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *