Vintage in nieuw jasje

Door  |  0 reacties

Eerlijk is eerlijk: in eerste instantie vielen we niet voor de kleding. Nee, de geweldige website deed het hem.

Een groot huis met voor elke productsoort een eigen kamer. Illustraties gecombineerd met foto’s. Even verder kijken dan maar…

Dan blijkt dat House of Dots meer is dan een mooie website. De kledingstukken hebben een hoog heb-gehalte. Eigenaresse Mariëlle en Hester creëren in hun atelier in Haarlem unieke jurken, blouses en meer. Met een vintagegevoel in een nieuw jasje.

Neem een kijkje in hun ‘kledingkast’ en trek je portemonnee maar open.  Goedkoop is het namelijk niet als je iets van de hand van Mariëlle of Hester wilt hebben. Maar dan heb je wel een uniek exemplaar!

Ga naar Houseofdots.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *