Nostalgische polaroids

Door  |  0 reacties

Steeds vaker neigen we naar nostalgie. We bewerken foto’s, zoals met de app Instagram, grijpen terug op ouderwetse recepten in de keuken en kopen vintage kleding én we versturen weer eens ouderwets een kaart via de post.

Maar als je dan toch al nostalgisch bezig bent is het net zo leuk om dat ook door te voeren in de kaart die je stuurt. Jenifer Altman helpt je daarbij een handje. Ze heeft namelijk een kaartenset gemaakt met polaroid afbeeldingen.

De afbeeldingen zijn afkomstig van 16 internationale fotografen en de plaatjes zijn bruikbaar voor praktische elke gelegenheid. In totaal vind je 20 kaarten in de set die € 12,99 kost.

Bestel deze kaartenset op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *