Flying Tiger: lekker origineel

Door  |  2 reacties

Flying Tiger: lekker origineel

Een golfset voor op de wc, ansichtkaarten met prints van pippi langkous, notitieboekjes met bloemetjes, nagellak in alle kleuren van de regenboog, iPhonehoesjes, kaarsen en fotolijstjes.

Dat vind je allemaal bij Flying Tiger. Een winkel die oorspronkelijk uit Denemarken komt, maar inmiddels in veel Europese landen te vinden is. Inclusief Nederland! Deze winkel vind je namelijk sinds 1,5 á 2 jaar in Arnhem. Al snel volgde Nijmegen en inmiddels ook Utrecht en Almere.

Het leuke aan de Flying Tiger is dat het vergelijkbaar is met de Xenos of Blokker, maar dan met een net wat aparter assortiment én heel goedkoop. Bij deze heb je dus geen excuus meer om deze winkel voorbij te lopen.

Het enige dat nog mist is een webshop, want een goede website met een groot deel van het assortiment is er al.

Kijk op de website van Flying Tiger voor de adressen en openingstijden >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

2 reacties

  1. Anouk

    16 december 2011 at 19:59

    Ben zo blij dat we sinds kort de Tiger hebben! Alleen jammer voor mijn portemonnee 😛

  2. Christa

    16 december 2011 at 21:29

    aah, vorig jaar ben ik met een uitwisseling met denemarken bij de Tiger in Kopenhagen geweest. Ik wist helemaal niet dat er ook een in Utrecht zat haha! Morgen ga ik gelijk even kijken! (:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *