Doe het zelf-kalender

Door  |  0 reacties

Doe het zelf-kalender met uiltjes

Met nog maar anderhalve week in 2011 is het tijd om plannen te maken voor 2012. Heb jij al een kalender?

Wij wel! Een heel coole uiltjeskalender, een echte doe het zelf-kalender. Met een beetje knip- en plakwerk van onszelf en het ontwerp van Myowlbarn.com. Shivani, eigenaresse van deze overigens geweldige website waar alles in het teken staat van uiltjes, maakte dit ontwerp samen met 45 andere ontwerpers van over de hele wereld.

Bekijk alle ontwerpen en stel dan jouw ultieme uiltjeskalender samen. We wensen je succes, want ze zijn allemaal zo leuk en je hebt maar 12 maanden in te vullen.

Ga naar Myowlbarn.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *