Snel cupcakes maken

Door  |  0 reacties

Snel cupcakes maken

Vind jij cupcakes bakken ook zo leuk, maar vind je dat gedoe met de oven zo vervelend? Dan is de cupcakemaker iets voor jou!

Met deze cupcakemaker van Bestron kun je wel snel cupcakes maken. Binnen zeven minuten zijn er acht cupcakes klaar om versierd te worden. Erg handig wanneer je een groot aantal cupcakes moet maken voor een feestje bijvoorbeeld. Een simpel rekensommetje vertelt ons dat je met een beetje geluk binnen een half uur zo’n 30 cupcakes klaar kunt hebben. Easy does it!

Maar er is meer: met dit apparaat kun je naast cupcakes ook muffins, pasteitjes, minitaartjes en bladerdeeghapjes bereiden. Hoe multifunctioneel wil je een keukenapparaat hebben?

Bestel de cupcakemaker op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *