Creatief met brood

Door  |  0 reacties

creatief met brood

Maak samen met je kinderen van elk ontbijt en lunch een feest door middel van deze leuke vormpjes. Wees eens creatief met brood!

Op Littlecool.com vonden we deze superleuke Lunch Punch vormpjes. Samen met je kind(eren) kun je gemakkelijk leuke vormen halen uit brood, pannenkoeken of zelfgemaakte koekjes. Je kunt kiezen uit dieren, puzzelstukjes, typische meisjesvormpjes (bloemetjes en hartjes) en typische jongensvormpjes (auto’s en vliegtuigen). Zeg nu zelf: zo maak je toch van ieder ontbijt en lunch een feest?

Bestel de Lunch Punch vormpjes op Littlecool.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *