Dagboek in ’n handomdraai

Door  |  1 reactie

Een dagboek bijhouden was nog nooit zo makkelijk als met de app Replay my day.

Waarom zou je elke avond pen en papier pakken en je dag van je afschrijven als je dat gedurende dag al doet op Facebook en Twitter? Dat is de filosofie van de makers van deze app. Met Replay my day zorgen zij ervoor dat je dagboek automatisch wordt gegenereerd aan de hand van je Facebook-updates en/of tweets.

Door middel van GPS wordt er ook nog een plattegrond aan toegevoegd zodat je kunt zien waar je bent geweest en wat je daar deed (zet hem wel op Circles mode i.p.v. full tracking als je wilt dat je batterij wat langer mee gaat).

Ben je een fanatieke social media-gebruiker, maar wil je geen propvol dagboek? In de app kun je eenvoudig selecteren welke berichten je niet in je dagboek wilt. Ook zullen er dingen zijn die je niet wilt of kunt plaatsen op Facebook of Twitter. Deze privacygevoelige informatie kun je door middel van notities toevoegen in Replay my day.

Bladeren in je dagboek? Door middel van een handig tijdswiel scroll je zo naar de datum van je keuze.

Download de app (€ 0,79) in de iTunes Store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Rianne

    31 december 2011 at 17:39

    haha grappig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *