Sprekende post-it’s

Door  |  0 reacties

Vind jij ook dat je niet genoeg post-it’s kan hebben liggen op je bureau, maar vind je de post-it’s die je nu hebt maar saai?

Dan zijn deze post-it’s, geïnspireerd op Japanse manga stripboeken, iets voor jou! In de vorm van een spraakballon kun je een korte notitie achterlaten op deze post-it’s voor je lief, je collega of gewoon voor jezelf. Altijd handig om gauw een telefoonnummer op te schrijven of te gebruiken als kleine to-do lijstjes. Deze post-it’s zijn verkrijgbaar in twee verschillende vormen: de speech bubble en de sound effect.

Hoor je de taken op je to-do lijstje al naar je roepen?

Bestel de Japanse Manga post-it’s op Japan Trend Shop >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *