Drinken met snor

Door  |  0 reacties

Kocht je vroeger ook altijd van die leuke hebbedingetjes van je zakgeld? Dingen die eigenlijk volkomen nutteloos waren.

Dit is er zo eentje die je in die categorie kunt plaatsen. En toch… als je ze ergens bij de kassa zou zien liggen, zou je ze ongetwijfeld meenemen. Deze rietjes met hippe mustache. In girly roze en daarom extreem geschikt voor een dolle meidenavond.

Je bestelt ze voor $ 11,- (per 4 stuks) op Etsy.com.

Ga naar Etsy.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *