delicious kookboek

Door  |  0 reacties

delicious kookboek

delicious.: van vijf jaar tijdschrift naar een heerlijk Delicious kookboek.

Vijf jaar lang brengt het tijdschrift delicious. al heerlijke recepten, maar na vijf jaar is het tijd om een stap verder te gaan. Daarom is er nu het delicious. het kookboek!. Vol met heerlijke recepten van Valli Little, de food director van de Australische Delicious.

Van ontbijtgerechten tot knapperige salades en van stevige stoofpotten tot verrukkelijke visgerechten. Tussen deze 120 recepten zal er zeker weten iets lekkers voor je bij zitten.

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *