Boodschappenlijst ontleed

Door  |  0 reacties

Ze kunnen meer over je vertellen dan je zou denken: boodschappenbriefjes.

Wat een simpel lijstje van huishoudelijke voorwerpen lijkt, heeft stiekem een diepere betekenis. Wat iemand opschrijft, hoe iemand dat doet, de woordkeuze. Een boodschappenbriefje kan veel vertellen over de schrijver.

Tefke van Dijk was zo gefascineerd door de briefjes dat ze ze ging verzamelen en ontleden. Uiteindelijk maakte ze er een uniek boek van, met pakkende analyses. Er kwam een prachtig boek uit, dat slechts € 10,- kost. Naast de analyses geeft ‘briefjeskok’ Marloes Morshuis aan de hand van de boodschappenlijstjes ook nog eens verrassende recepten.

Wil je een voorproefje zodat je weet wat je te wachten staat? Tefke heeft 365 dagen lang elke dag om 12.00 uur een analyse geplaatst van een boodschappenbriefje op haar website. Inmiddels is ze daar mee gestopt, maar je kunt ze nog wel teruglezen. En dan direct haar boek bestellen uiteraard.

Ga naar Boodschappenbriefjesonline.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *