Warm op de fiets

Door  |  0 reacties

Wordt het toch nog een koude winter? Met deze handwarmers heb je in elk geval geen last meer van koude handen.

Gespot in New York en nu ook in Nederland te koop: de handwarmers van Basil. Moet jij ’s ochtends ook zo’n eind naar school of je werk fietsen en heb je last van die snijdende kou die je mouwen in waait? Met deze handwarmers is dat verleden tijd.

De kunstlederen handwarmers kun je met klittenband en een riempje bevestigen aan je stuur. Handen erin en fietsen maar!

Ga naar Basil.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *