Handige to do-lijsten

Door  |  0 reacties

Handige to do-lijsten

Altijd druk in je hoofd? Breng rust in je leven met deze super handige to do-lijsten.

Stroomt jouw hoofd bijna over van alle taken, klusjes, en opdrachten die je nog moet doen en weet je niet waar je beginnen moet? Deze handige to do-lijsten helpen je om je hoofd weer op orde te krijgen en daarmee tegelijkertijd die ellenlange lijst met taken, klusjes en opdrachten weg te werken.

Handig: deze to-do lijst heeft extra vakjes voor boodschappen en eventuele bel/mail/fax-taken. Zorg voor rust in je hoofd en schrijf al je taken op deze handige to do-lijsten.

Ga naar Homemadehappiness.nl voor deze handige lijsten >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *