Jamie Oliver op je iPad

Door  |  0 reacties

Als jij gek bent op de recepten van Jamie Oliver is deze app een echte aanwinst voor je iPad.

Jamie Magazine heeft nu een speciale iPad-app. Net zo leuk als de papieren versie, maar dan interactief. Zo kun je niet alleen bladeren door zijn tijdschriften en recepten lezen, maar kun je ook direct filmpjes bekijken en recepten delen.

Lekker makkelijk, zet je iPad op het aanrecht en ga met Jamie’s hulp heerlijk koken!

Download de app in de iTunes Store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *