Masking tape-boek: tape je rot!

Door  |  0 reacties

Ben je creatief? Houd je van knutselen? Dan is dit masking tape-boek iets voor jou.

Dit Engelstalige boek uit Japan – MT Limited Edition Design Book – staat vol met weetjes over de geschiedenis en het gebruik van tape, maar deelt ook Masking Tape ontwerpen met ons. Laat je inspireren door de knutselideeën en e-xperimenten. Ook leuk: achtergrondinterviews met diverse ontwerpers van masking tape.

Masking tape: wat is het?

Heb jij nog niet ontdekt hoe leuk masking tape is? Of wat het überhaupt is? Dit is ideale tape die kan worden beschreven, eenvoudig te verwijderen is en geen vlekken achter laat. Elke rol tape is voorzien van een eigen textuur.

Meer masking tape ideeën

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van masking tape? Check het Pinterest-board van redacteur en masking tape-verslaafde Laura

Aan de slag met het masking tape-boek

Jeuken je handen al om hier mee aan de slag te gaan?

Ga naar Gummzie.nl en bestel het boek >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *