FoodFilmFestival 2012

Door  |  0 reacties

Na een succesvolle eerste editie in 2011 is er op 16, 17 en 18 maart het FoodFilmFestival 2012.

Tijdens dit filmfestival draait alles om – je raadt het al – eten. En dan met name om eten dat eerlijk en lekker is.

Tijdens het evenement worden er verschillende films maar ook documentaires vertoont bij Studio-K in Amsterdam-Oost. Daarnaast kun je ook genieten van een boerenmarkt, lekker eten, een dansje doen op het feest en meedoen met debatten.

En als je zelf aan de slag wilt kun je je inschrijven voor een workshop, gegeven door vakmensen, waarbij je zelf leert gezond, lekker, eerlijk en duurzaam te koken. Wees er wel snel bij, want als de inschrijvingen net zo hard gaan als vorig jaar, dan zit het snel vol!

Ga naar Foodfilmfestival.nl om je in te schrijven >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *