Ik heb nog nooit…

Door  |  0 reacties

Doen, durven of de waarheid. Maar dan net even anders.

Een ontzettend leuk spel voor jong en oud, waarmee je je vriend(inn)en en familie van een heel andere kant leert kennen. Stel de vragen van de kaartjes en kom achter dingen die je niet wist van je zus. Of sta versteld van dingen die je beste vriendin je nooit eerder verteld heeft. Ook leuk: de vele weetjes die misschien volstrekt nutteloos zijn om te weten, maar toch leuk zijn óm te weten. Altijd handig om indruk mee te maken op een (saaie) verjaardag.

Vierhonderd vragen. Driehonderd weetjes. Eén spel. Veel plezier!

Bestel ‘Ik heb nog nooit…’ >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *