Klein geluk

Door  |  0 reacties

handboek voor klein geluk

Geluk zit ‘m in de kleine dingetjes die we vaak over het hoofd zien. Ben je het even kwijt? Dan is dit handboek voor klein geluk een handige hulp.

In Handboek voor klein geluk staan tips, een inspiratielijst en handige webadressen die je helpen het kleine geluk in je leven te brengen. Denk aan mediteren, je eigen plekje creëren of zoiets simpels als lachen. Klein geluk is overal, als je je er maar bewust van bent.

Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven aan de mensen die wel een kleine portie geluk kunnen gebruiken.

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *