Gratis op de foto

Door  |  0 reacties

Altijd al een mooie foto willen hebben van je kind(eren) of kleinkind(eren)? Met de unieke Moederdagactie van Perfect Portret is dit nu mogelijk. Noteer 15 april nu vast in je agenda.

Op zondag 15 april is er een speciale actiedag ingepland. Je kunt je hierbij opgeven voor een gratis minishoot op een mooie plek in Almere. Kinderen tussen 6 maanden en 16 jaar zullen hierbij mooi op de foto worden gezet. De mini-shoots kosten je helemaal niets, je betaalt alleen voor eventuele nabestellingen. En dat is niet eens veplicht!

Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor opa en oma bijvoorbeeld. Die kun je een plezier te doen met een Perfect Mini-album, een canvas of een mooie ingelijste foto? Omdat ze altijd oppassen, klaarstaan voor je gezin. Of gewoon omdat ze heel lief zijn…

Ga naar de actiepagina op Perfectportret.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *