Een gevulde schoenenkast met Mohop

Door  |  0 reacties

Mohop sandalen

Veelzijdig, hip, milieuvriendelijk. Genoeg redenen om deze Mohop sandalen te kopen.

Op het eerste gezicht een simpele sandaal met een houten zool. Maar als je verder kijkt… Door middel van de bijgeleverde linten – je kunt kiezen uit diverse kleurencombinaties – kun je je sandalen elke keer anders knopen. Elke keer een andere uitstraling. Die je ng eens versterkt door van kleur te wisselen.

Dan klinkt € 114,- (wat voor een sandaal wel bovengemiddeld is) opeens een stuk aantrekkelijker. Want eigenlijk heb je direct een schoenenkast vol. Een eco-vriendelijke schoenenkast. De sandalen zijn namelijk gemaakt van FSC-gecertificeerd hout en gerecycled rubber.

Bestel de Mohops op Magasens.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *