Grote Vriendinnenboek

Door  |  0 reacties

vriendinnenboek

Leuk als cadeautje op een vrijgezellenfeest: het Grote Vriendinnenboek!

Het Grote Vriendinnenboek is geschikt om met max. zes vriendinnen in te vullen voor bijv. een vriendin die gaat trouwen of een magische leeftijd bereikt. In het boek komen alle blunders naar voren, anekdotes waarom jullie vriendinnen zijn, lievelingsgerechten en meer. Ook is er ruimte voor eigen foto’s!

Bestel dit hardcover boek voor slechts € 12,70 en vul samen de 32 pagina’s in. Voorpret gegarandeerd, en dat herhaalt zich natuurlijk zodra je dit geweldige boek cadeau geeft.

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *