Groen doen

Door  |  0 reacties

Duurzaam, biologisch, de meeste mensen willen wel iets ‘groens’ doen, maar hoe?

Op deze vraag probeert Marie-Claire van den Berg antwoord te geven in haar boek Groen doen.

Groen doenNadat ze zelf besluit duurzamer te willen leven, komt ze allerlei problemen en dilemma’s tegen. Kies je voor een elektrische auto, hybride of gas? En neem je in desupermarkt een potje fairtrade chocopasta mee of biologische? Kan dit niet allebei in hetzelfde product?

Aan de hand van haar eigen zoektocht laat Marie-Claire je zien waar je zelf op kunt letten. Ze maakt je wegwijs in het oerwoud van keurmerken, organisaties en duurzame bedrijven. Ze geeft praktische tips en trucs, maar laat je vooral nadenken over jouw eigen consumptiegedrag.

Echt een boek om te lezen, over na te denken, nog een keer de onderwerpen teruglezen waar je zelf mee aan de slag zou willen gaan, en dan… groen gaan doen!

Bestel het boek ‘Groen doen’ op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *