Kwijl in stijl

Door  |  0 reacties

Hoe lief je je kind ook vindt, elke keer die natte kwijl-shirtjes… Tijd voor een oplossing: de kwijlies.

De Kwijlie is ontstaan uit een frustratie van een moeder die helemaal gek werd van de natte shirts van haar uk, het vele omkleden, en het vele wassen, waardoor de kwaliteit van de T-shirts achteruit gingen. Ze zag het dan ook niet zitten om haar kindje de hele dag met een saaie slabber of hydrofieldoek te laten rondlopen. In de winkels kon ze geen oplossing vinden en dus bedacht ze hem zelf: de kwijlie. Een combinatie van een slabber, sjaaltje en hydrofieldoek.

Suf? Nee hoor, want je kunt hem zelf samenstellen en kiezen uit 8 leuke stoffen (die elke keer wisselen, om de exclusiviteit te bewaren) voor de voor- en achterkant. Je kwijlie wordt dan nog gepimpt met bijpassende labels. En binnenkort is het ook mogelijk om ze te pimpen met bijvoorbeeld eigen afbeelding en bling-blingetjes.

Meer weten? Ga naar Kwijlies.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *