Schrijf over eten

Door  |  0 reacties

De SLAA (Stichting Literaire Activiteiten Amsterdam) organiseert op 18 juni in Amsterdam een avond over literatuur en eten.

Eten in literaire werken is er niet alleen om de honger te stillen, maar ook om lust op te wekken, banden te smeden en gif door te mengen. Daarom organiseert SLAA een verhalenwedstrijd over eten. Stuur voor 6 juni jouw verhaal (max. 1000 woorden) met als thema ‘eten’ naar pr@slaa.nl.

Als je wint, mag jij op 18 juni jouw verhaal voorlezen voor grote culischrijvers als Mathijs Deen, Gilles van der Loo en Hiske Versprille. En dat is nog niet alles! Je maakt ook kans op een interview met Thuiseten van Het Parool, publicatie op de website van de SLAA en een lekkere stapel boeken.

Meer informatie vind je op Slaa.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *