Speedcleaning: schoonmaken & afvallen

Door  |  0 reacties

Het huishouden als gratis workout? Volgens de schrijfster van het boek Speedcleaning is het echt zo simpel.

Na haar succes met het boek Opgeruimd! komt Zamarra nu met een nieuw boek: Speedcleaning, de ultieme huishoud workout. Want zoals Zamarra zegt: “Zie het huishouden als een gratis workout. Je hoeft niet te kiezen tussen sport en huishouden. Combineer het!”

Volgens Zamarra is Speedcleaning de nieuwe manier van schoonmaken: energieker en bovendien sneller dan je gewend bent. Uiteraard met net zoveel resultaat, want schimmels in je huishouden wil je natuurlijk niet.

Als we de schrijfster mogen geloven verbranden we met een uurtje speedcleaning zo’n 250 calorieën en gebruiken we al onze spiergroepen. Einde hangbuiken en flubberarmpjes zonder naar de sportschool te gaan?

Wij hebben alle tips uit het boek – van de juiste hulpmiddelen tot slimme schoonmaaktechnieken en peper-in-je-reet muziek – en gaan aan de slag. Slank de zomer in?

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *