Sterren spotten

Door  |  0 reacties

Sterren spotten

Deze zomer kun je celebs in het groot en van heel dichtbij bekijken, tijdens de tentoonstelling van de beroemde paparazzo Ron Galella.

Ron Galella heeft de term paparazzi niet uitgevonden, maar hij is wel de personificatie ervan. Er is geen ster die niet voor zijn lens heeft gestaan. Mick Jagger, Jackie Onassis, Greta Garbo, Brigitte Bardot, Marlon Brando, Andy Warhol, Sean Penn, Elizabeth Taylor, Frank Sinatra, Penélope Cruz, hij kiekte ze allemaal. En jij kunt al deze sterren spotten!

Van 8 juni tot 23 augustus is de tentoonstelling Paparazzo Extraordinaire te zien in het Fotografiemuseum Amsterdam.

Meer weten? Ga naar Foam.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *