Een leven vol taart

Door  |  0 reacties

Een leven vol taart

Volgens LINDA. mag Wendy zich met recht de taartenkoningin noemen. En wij vinden dit boek met recht het taartenboek van 2012. Nu al!

Een leven vol taart is het tweede taartenboek van Wendy Schlagwein en het logische vervolg op het succesvolle Een jaar vol taart! Voor haar nieuwe boek koos Wendy voor feesttaartmomenten die in ieders leven meerdere keren terugkomen. Bij jezelf, in de familie of in je vriendenkring. Wat dacht je van een ‘Op een roze wolk’-geboortetaart of een vrolijke eersteverjaardagstaart? Fantastisch zijn ook de eerste schooldag-taart en de huisje, boompje, beestje-taart voor mensen die hun eerste woning hebben gekocht. En eentje die je liever niet nodig hebt (maar soms gaat het mis): de scheidingstaart.

Een geweldig thema voor een geweldig boek! Al zien de plaatjes er knap ingewikkeld uit, maar gelukkig staat het boek ook vol basistips. Dat moet toch goedkomen?

Bestel ‘Een leven vol taart’ op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *