Maak je eigen thee

Door  |  1 reactie

Evans & Watson thee

Ben jij een fervent theedrinker? Je kunt nu je eigen theemelange samenstellen! Bij Evans & Watson.

Thee-liefhebber Jeroen Veldmeijer, eigenaar van Evans & Watson, dronk tijdens een vakantie in Londen zo’n lekker kopje thee, dat smaakte naar meer. Helaas kon hij in Nederland nergens zulke lekkere thee vinden, dus besloot hij zijn eigen thee te maken. Het idee voor Evans & Watson thee was geboren.

Via zijn website kun jij nu ook je eigen thee maken! Dit gaat heel makkelijk: je kiest een basisthee van 60 gram en die kun je aanvullen met 40 gram aan extra ingrediënten. Je hebt de keuze uit fruit, kruiden, specerijen en exotische ingrediënten.

Wij hebben ook een eigen melange samengesteld, waarbij wij de kozen voor de kruidenthee ‘Energize’ als basis, met de extra ingrediënten hibiscusbloesem, sinaasappelschillen, lemongrass en sagebladeren. Erg lekker en heel anders dan de thee uit de supermarkt. Een aanrader!

Stel nu zelf Evans & Watson thee samen >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. J.Aul-Teeuwen

    6 december 2019 at 21:02

    We hebben weer enkele theesoorten besteld en ontvangen. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de thee! Dank u wel voor uw vriendelijke kaartje, dat erbij gevoegd was.
    Met vriendelijke groet, fam. Aul-Teeuwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *