En dan nog iets…

Door  |  0 reacties

En dan nog iets, Paulien Cornelisse

Na het succes van haar eerste boek, Taal is zeg maar echt mijn ding, is Paulien Cornelisse terug met het boek En dan nog iets.

Net als Taal is zeg maar echt mijn ding staat En dan nog iets vol met enigszins onnuttige, maar oh zo amusante taalanalyses. Een vermakelijke update wat ons betreft en een must voor in je reiskoffer. Zo weet je na je vakantie alles over nouveau kak en wat het verschil is tussen leuk en leuk-leuk? Wij zeggen: leuk!

Wat andere vinden van ‘En dan nog iets’?
  • Boeken.blogo.nl: “Scherp, heerlijk herkenbaar en lachen/gieren/brullen.”
  • Bol.com: “Vermakelijk en herkenbaar proza voor liefhebbers van taal.”
  • Viva.nl: “De grootste kracht van En dan nog iets is dat Cornelisse over de taal schrijft zonder oordeel. Ze signaleert, ze analyseert, maar ze oordeelt niet. Er zit geen spat ergernis in dit boek – terwijl taalliefhebbers, het moet gezegd, zich vaak ook ontpoppen tot irritante taalpuristen – want ze vindt de manieren waarop mensen de taal gebruiken veel te mooi om zich eraan te ergeren. Dat maakt haar tweede boek een heerlijk zorgeloze bron van herkenning en verbazing, net als de voorgaande bestseller.”

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *