Tassen popup-store

Door  |  0 reacties

Tassenaddicts opgelet! Amsterdam Bag Company opent een tijdelijke tassen popup-store.

Tassen popup-storeOp zoek naar een exclusieve, luxe designerbag? Het gloednieuwe tassenlabel Amsterdam Bag Company (A.B.C.) ontwerpt tassen met het motto ‘Another animal saved’. Zo help je dus ook gelijk mee aan een betere wereld.

Je kunt de tassen van A.B.C. online kopen. Maar wil je ze liever eerst in real life zien? Dat kan nu ook, want A.B.C. opent een tijdelijke pop-up store in Amsterdam! Op 7, 8 en 9 juni kun je je hart ophalen aan de handgemaakte tassen van dit merk op de Haarlemmerdijk 41 in Amsterdam.

Bekijk de collectie op Amsterdambagcompany.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *