Whoopies, de nieuwe cupcakes

Door  |  0 reacties

Whoopies

Een soort minihamburger van cake met zoete vulling ertussen. Dat zijn whoopies!

Cupcakes? Saai. Cake pops? Zo 2011! De nieuwste lekkernij uit de oven zijn deze cakeachtige koekjes met lekker zoete vulling. Denk aan vanille of chocolade, maar ook aan vullingen als groene thee, kersen en bananensplit. Bovendien kun je de cake zelf ook nog een smaakje geven.

Denk jij nu wat wij denken: dubbele chocolade? Dit recept en nog 49 andere recepten vind je in dit kookboek.

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *