Zwoele zomeravonden

Door  |  0 reacties

Nu de zomer langzaam aan lijkt te breken, komen de zwoele zomeravonden steeds dichterbij. En we verheugen ons erop!

Wijntje, tapas, haardvuur aan… Of wacht, nee mooie lampjes. Want we vonden deze Pod Lens Hanglamp op Flinders.nl en waren om. Hang ze in een boom of aan de rand van je schuur en de sfeer is gezet. Nu alleen nog even sparen, slik, € 121,- per stuk. Maar dan heb je wel een unieke lamp. Die je in de winter overigens gewoon weer binnen kunt hangen.

En psstt…. is de lamp je stiekem te duur, op Flinders.nl vind je nog meer leuks, tegen een lagere prijs.

Bestel de lamp op Flinders.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *