Listopedia: lijstjes, lijstjes & lijstjes!

Door  |  1 reactie

Lijstjesfreaks opgelet! Listopedia mag zeker niet in je boekenkast ontbreken. De meest geweldige lijstjes in één boek gebundeld.

Een paar voorbeelden? De 26 meest ingekochte bibliotheekboeken, 19 dingen die we hebben vergroot of verkleind om mooier te zijn, 14 leugens die films ons wijsmaken, 22 verboden boeken, 46 films met belachelijk veel doden, 12 favoriete hot-doggarnituren, 15 dieren met vreemde paringsrituelen, 10 onopgeloste mysteries, 9 ongelofelijke overlevingsverhalen, 10 topkaraokenummers wereldwijd, 11 dodelijke hobby’s…

listopedia: boel vol lijstjesEn daarmee zijn dus bijna 300 (!) pagina’s gevuld. Hoewel sommige nogal onzinnig is, leer je er meer van dan je denkt. Van die verrassende feitjes die leuk zijn om er op feestjes even tussendoor te gooien.

Maar meer dan dat nog is het boek Listopedia een lust voor het oog. Met de mooiste tekeningen en een geweldige vormgeving. De inhoud zou er haast niet meer toe doen (al is die ook echt geweldig!).

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. SanneWierda

    17 oktober 2011 at 15:45

    Oh, geweldig! Hij staat op mijn verlanglijstje! Bedankt voor de tip! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *