Gratis naar de tropen

Door  |  0 reacties

TomTom brengt je naar de tropen

Het klinkt bijna als een utopie: twee weken kosteloos rondrijden op een paradijselijk eiland en € 10.000,- op de koop toe krijgen. Toch kan het, als je je opgeeft voor Map Paradise Project van TomTom.

Samen met je vrienden rondrijden op een paradijselijk eiland? TomTom is opzoek naar bestuurders die de tropische eilanden Fiji, St. Lucia, Mauritius, Kaapverdië en de Seychellen in kaart willen brengen.

Voor het Map Paradise Project is TomTom op zoek naar vijf gezinnen of vriendengroepen die twee weken willen doorbrengen op een paradijselijk eiland. Doel? Het eiland door middel van een auto, voorzien van speciale uitrusting, in kaart brengen. TomTom betaalt alle onkosten en deelnemers verdienen bovendien € 10.000,-.

Inschrijven kan al even, maar duurt nog voort, omdat voor elke bestemming een andere inschrijfperiode geldt. Je kunt je nog inschrijven voor de volgende bestemmingen:

  • Saint Lucia (inschrijfdata 14 juni t/m 28 juni)
  • Mauritius (inschrijfdata 28 juni t/m 12 juli)
  • Santiago, Kaapverdië (inschrijfdata 12 juli t/m 26 juli)
  • Mahé, Seychellen (inschrijfdata 26 juli t/m 9 augustus)

Meer weten? Ga naar TomTom.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *