Masking tape HEMA

Door  |  0 reacties

Je kon op Like & Love (it)! al eerder lezen over masking tape, de ideale tape die geen plakresten achterlaat en die je kan beschrijven. Nu ook verkrijgbaar bij de HEMA! 

Wat is masking tape?

Masking tape – door de Japanners ook wel washi tape genoemd – is eigenlijk niets meer dan een soort plakband. Behalve dan dat deze plakband van rijstpapier gemaakt is, je het heel makkelijk kunt scheuren en je er zelfs op kunt schrijven. En het allergrootste voordeel: het is verwijderbaar zonder plakresten.

Masking tape nu ook bij de HEMA

Hoewel je voorheen alleen online masking tape kon kopen, kan dat nu ook in de winkels van HEMA. Ze verkopen masking tape op twee plekken in de winkel: als onderdeel van de cadeautjesafdeling en bij de nieuwe schoolspullen.

De rollen tape zijn verkrijgbaar in diverse dessins en worden verkocht per twee of drie rollen. De prijzen zijn vanaf € 2,50 per twee rollen.

Wat kun je doen met masking tape?

Je kunt beter vragen ‘Wat niet?’. De tape is praktisch overal voor te gebruiken. Van cadeautjes inpakken tot memo’s ophangen aan je muur. Van mooie woondecoraties tot kaarten maken. Haal je thuis alle iPhone-draadjes door elkaar? Gebruik de tape voor herkenning. Echt, met een beetje creativiteit is er genoeg te bedenken!

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden van masking tape en wil je een beetje op weg geholpen worden? Check het Pinterest-board van redacteur en masking tape-verslaafde Laura of schaf dit ultieme masking tape-boek aan.

Ga naar de HEMA-website om te bestellen >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *