Pedagogisch krassen

Door  |  0 reacties

Doobuddies
Wordt het tijd voor jouw kind om zichzelf aan te kleden of bergen speelgoed op te ruimen? De Doobuddies krasposters helpen je hierbij!

De poster (21 x 30 cm) is voorzien van 30 krasvakjes. Zodra jouw kind ‘goed gedrag’ vertoont mag het een ‘doobuddie’ open krassen met een leuke afbeelding. Wat ‘goed gedrag’ is? Bijvoorbeeld als jouw kind iets nieuws proeft, of zijn bord leeg eet. Als er een stuk fruit wordt genomen i.p.v. een snoepje, of als ze netjes aan tafel blijven zitten. ’s Avonds netjes tandenpoetsen of ’s ochtends zelfs aankleden? Tijd om een doobuddie open te krassen!

Er zijn te veel leermomenten die je als ouder kunt belonen en dus zijn er vier doobuddie-posters: eten, aankleden, opruimen, de speen afleren, slapen en zindelijkheid. De posters zijn € 5,95 en worden geleverd met een klein (soft cover) voorleesboekje over het thema. Een handige hulp bij het opvoeden!

P.S. Je hebt ook nog andere doobuddies-producten, zoals de stickerklim, aftel-scheur-kalender en het teken- en kleurboek.

Ga naar Doobuddies.nl om te bestellen >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *