Voor ontspanning & verkoeling

Door  |  0 reacties

Een lange reis in de auto of het vliegtuig wordt deze zomer een stuk aangenamer met dit nekkussen.

Dit nekkussen zorgt niet alleen voor een verbeterde houding, maar als je hem even in de magnetron legt ook voor verwarming bij vermoeide spieren. En in tegenstelling tot de meeste nekkussens ziet deze er wel erg mooi uit. Op de plaats van bestemming aangekomen en dreig je oververhit te raken? Leg je kersenpitkussen even in de vriezer en hij zorgt juist voor verkoeling.

Tip! Kan je gezicht wel wat verkoeling gebruiken, koop dan de kleine variant in de vorm van een zonnebril. Weg met de wallen!

Bestel dit nekkussen op Donkey-products.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *