Wat is de dagschotel?

Door  |  0 reacties

Het werd tijd voor weer een nieuwe app in de spotlights: vandaag is het de beurt aan de dagschotel app.

Zin in een snelle hap in de buurt zonder dat het je al teveel geld kost? Met de dagschotel app zie je in een oogopslag wat de restaurants bij jou in de buurt op het menu hebben staan. Bij jouw in de buurt is nu nog een ruim begrip, want de app heeft nu alleen nog restaurants in de grote steden in hun applicatie staan. Gelukkig komt er snel een uitbreiding aan voor andere plaatsen.

Maar… mocht je in een van de grote steden gaan eten dan kun je meteen via de dagschotel app je vrienden uitnodigen én reserveren. Ideaal!

Download deze app in de iTunes store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *