Pop-up restaurant VOOREENMAAND

Door  |  0 reacties

De bekende tv-kok Ramon Beuk opent deze zomer het pop-up restaurant VOOREENMAAND.

Na het succes van vorig jaar besloot Ramon Beuk om dit jaar weer zijn eigen pop-up restaurant te openen. Een maand lang zal Ramon zijn culinaire hoogstandjes klaarmaken voor een fijn prijsje. Bovendien is er elke avond een special guest aanwezig die Ramon zal assisteren.

Het thema van dit jaar is ‘Zij eten, wij eten’. Per verkocht menu (€ 59,95) wordt er namelijk 10% afgedragen aan het World Food Programma, waar Ramon ambassadeur voor is. Hierdoor zorgt elke gast ervoor dat maar liefst 30 kinderen in Malawi een gezonde schoolmaaltijd krijgen.

Restaurant VOOREENMAAND is geopend van 1 augustus tot en met 2 september in De Glazen Ruimte in Maarssen. We raden je aan om van tevoren wel te reserveren.

Reserveren? Ga naar VOOREENMAAND.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *