BBQ een feest?

Door  |  0 reacties

BBQ een feest

Ja, barbecue-en is een feest. Ondanks dat je vooraf veel moet voorbereiden en achteraf veel moet schoonmaken.  

Maar de recepten in het boek BBQ een feest doen je de nadelen meteen vergeten en maken dat je zou willen dat het nu eindelijk – en graag lang achter elkaar – zomers barbecue-weer wordt.

Het boek is opgedeeld in 8 feestformules. Van BBQ voor kids tot de luxe barbecue. Van La fiesta total tot de zwoele cocktailparty. Met gerechten als scampi met chutney van paprika, zalmfilet op de plank gegrild met zelfgemaakte kruidenpesto, pittige kip op Thaise wijze en in dennenboomschors gegrilde varkenshaasjes.

BBQ een feest voor vegeterariërs

Als vegetariër kun je ook goed mee feesten tijdens deze BBQ. Er zijn ruim 20 pagina’s besteedt aan vegetarische gerechten. Ben je juist dol op toetjes? Wij kregen heel veel lekkere trek bij het lezen van het laatste hoofdstuk: de desserts. Van een q-bag met seizoensfruit en chocolade tot gevulde peren met amandelen.

Ja, BBQ-en is een feest met dit boek, that’s for sure!

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *