Top tenten

Door  |  0 reacties

De show stelen op de camping? Schaf je tent dan aan bij FieldCandy, want oh wat hebben zij gave tenten.

Toegegeven: bij het zien van de prijzen moesten wij ook even slikken. Is dit haalbaar? Allicht niet voor de gemiddelde Nederlander, maar we kunnen het niet laten om de tenten hier toch een plekje te geven. Geef nu zelf toe: ze hebben een hoog hebben-gehalte? En daarnaast zijn ze – en dat mag ook wel voor die prijs – ook nog eens van een goede kwaliteit.

Wij hebben onze keus al gemaakt en sparen door voor The grass is always greener. Lekker fris!

Ga naar Fieldcandy.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *